L'Horitzó 2030

L'Horitzó 2030

L’any 2019, vam presentar el pla estratègic Horitzó 2030, amb l’objectiu final de formar persones íntegres, honestes, equilibrades, reflexives, de mentalitat oberta, solidàries i emprenedores; unes persones que vegin en la recerca una de les fonts per fer un món millor, més humà i més pacífic; que vetllin per la salut del nostre planeta; uns bons comunicadors i unes persones que descobreixin el plaer del coneixement.

Si bé, des de molt abans, la nostra escola ja ha estat a l’avantguarda. Des del segle XIX, al llarg del segle XX i fins al segle XXI, el sistema educatiu s’ha anat adaptant a les diferents circumstàncies històriques. I, en diferents contextos, el nostre centre s’ha caracteritzat per avançar-se als canvis i redactar documents que expressen un model d’escola sempre atenta al futur de l’educació.

Al llarg dels més de 160 anys d’història que tenim, hem viscut molts canvis polítics i socials. Malgrat tot sempre hem dibuixat el nostre full de ruta. El més recent, el nostre Horitzó 2030.

Horitzó 2030 (pdf)