L'Horitzó 2030

L'Horitzó 2030

Passat, present i futur forma part de la nostra escola. Aprenem del passat per avançar de cara al futur. L’any 2019, vam presentar el pla estratègic Horitzó 2030, amb l’objectiu final de formar persones íntegres, honestes, equilibrades, reflexives, de mentalitat oberta, solidàries i emprenedores. El nostre objectiu és formar persones que puguin veure en la recerca una de les fonts per fer un món millor, més humà i més pacífic; que vetllin per la salut del nostre planeta; que siguin bons comunicadors i descobreixin el plaer del coneixement.

Des de fa una pila d'anys la nostra escola ha estat a l'avantguarda en matèria d'educació. Des del segle XIX, al llarg del segle XX i fins al segle XXI, el sistema educatiu s’ha anat adaptant a les diferents circumstàncies històriques. I, en diferents contextos, el nostre centre s’ha caracteritzat per avançar-se als canvis i redactar documents que expressen un model d’escola sempre atenta al futur de l’educació.

Al llarg dels més de 160 anys d’història que tenim, hem viscut canvis polítics i socials de gran rellevància. Malgrat tot sempre hem dibuixat el nostre full de ruta. I el més recen és, el nostre Horitzó 2030.

Horitzó 2030 (pdf)