Avís legal

Titular de la web:

El nostre lloc web elpetitmiquel.cat (en endavant, el lloc web) és propietat de la Fundació Privada Col·legi Sant Miquel dels Sants (en endavant, l’Escola) amb Número d’Identificació Fiscal G08509101, adreça al c/ Jaume I, número 11 de Vic (08500), amb el telèfon 938861244 i correu electrònic epm@elpetitmiquel.cat.

El lloc web és propietat de l’Escola. La utilització del lloc web està subjecta a les següents condicions d'ús. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d'accedir a la web i utilitzar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

1.- Condicions d’ús

1.1 El lloc web conté material preparat per l’Escola amb finalitats únicament informatives. L'usuari/ària ha de tenir en compte que tal material pogués no reflectir l'estat més recent sobre les qüestions analitzades. Així mateix, aquest material pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.

1.2 L'accés a aquest material no pretén constituir ni implica cap relació de confiança o professional entre l’Escola i l'usuari/ària de la web.

1.3 Els enllaços o links que contenen el lloc web poden conduir l'usuari/ària a altres llocs, pàgines web i / o aplicacions gestionats per tercers, sobre els quals l’Escola no exerceix cap tipus de control. L’Escola no respon ni del contingut ni de l'estat d'aquests llocs, pàgines web i aplicacions, i l'accés a les mateixes a través del lloc web tampoc implica que l’Escola recomani o aprovi el seu contingut.

2.- Limitació de responsabilitat

2.1 Qui utilitza la web ho fa pel seu propi compte i risc. L’Escola no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin detectar el contingut de les mateixes o altres als quals es pugui accedir a través d'elles. L’Escola tampoc podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització del web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en elles es facilita.

2.2 L’Escola no garanteix l'absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'usuari/ària del lloc web. En conseqüència, l’Escola no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l'usuari/ària o a tercers.