Torna l'estiu a elpetitmiquel logo
Torna l'estiu a elpetitmiquel logo

Torna l’estiu!

L’estiu és diferent i intens a elpetitmiquel

Torna l’estiu i a elpetitmiquel tenim ganes de riure, passar-ho bé, fer noves amistats, compartir i, sobretot, endinsar-nos en la seva màgia. Cada estiu, a elpetitmiquel obrim les portes a la diversió, el lleure i l’amistat. L’estiu a elpetitmiquel es viu amb la colla.

Les activitats estan pensades perquè infants, nens i nenes vagin assolint, de mica en mica, les habilitats necessàries per adquirir més autonomia i responsabilitat. D’aquí que donem importància a les sortides, les excursions, les acampades i les colònies. I és de manera lúdica i divertida per mitjà de les arts plàstiques i escèniques i l’esport. També posem èmfasi en la utilització de l’anglès com a llengua de joc i comunicació.

estiu [o.; del ll. aestivum (tempus) ‘(temps) estiuenc’, der. de aestas, -ātis ‘estiu]

Tal com recull el diccionari.cat, l'estiu és «m Estació de l’any, entre la primavera i la tardor, que, a l’hemisferi nord, comença el 21 de juny, al solstici d’estiu, i acaba el 23 de setembre, a l’equinocci de tardor, i a l’hemisferi sud comença el 21 de desembre i acaba el 21 de març»

A el Col·legi Sant Miquel dels Sants vam obrir la primera Escola d’estiu l’any 2005 amb 55 nenes i nenes. Quinze anys després, a elpetitmiquel hem posat els fonaments d’una escola oberta a tothom que educa entre la diversió, el lleure, l’amistat i tot això amb el saber fer de l’escola.

L’Escola d’estiu d’elpetitmiquel s’ha anat consolidant i l’estiu passat s’hi van inscriure més de 200 nens i nenes i hi va haver 30 mestres, monitors i monitores.

Més de quinze anys de colles d'estiu

No photo

29-04-2024

Escola d'estiu 2024

Escola Estou 2024