Bicibús

Bicibús

Què és el Bicibús? A partir de quina edat es pot utilitzar? Com funciona? On ens ens podem inscriure? Us donem les claus d'aquesta iniciativa que ens permet pedalar per una ciutat més sostenible, un entorn més pacificatie i uns infants més actius.

Què és el Bicibús?
El Bicibús és un servei que ofereix l’AFA de l’escola a totes les famílies del centre i permet als infants anar de casa a l’escola en grup, acompanyats de persones adultes de forma segura i saludable.
En general funciona tots els divendres el matí i algunes rutes també circulen altres dies.

A partir de quina edat es pot utilitzar?
Poden utilitzar aquest servei tots l'alumnat de l’escola, des d’I3 fins a 6è. Només cal saber anar amb bicicleta! L'alumnat d’I3 fins a 2n ha d’anar acompanyat d’una persona adulta referent.

Com funciona?
De la mateixa manera que un autobús, el Bicibús disposa de diferents recorreguts definits i uns horaris de pas, que permeten als infants arribar a l’escola des de varis punts de la ciutat de Vic. L’itinerari de les línies del Bicibús s’escull en funció de les zones on viuen les famílies. Només cal ser a la parada uns minuts d’antelació abans que passi el grup!

On ens ens podem inscriure?
Ho podeu fer a través de l’App: https://app.bicibus.cat
Haureu
de donar d’alta el/s adult/s responsable/s, inscriure l'infant i assignar-los a la parada que tingueu més aprop de casa. Si necessiteu ajuda amb la inscripció o teniu dubtes ens podeu escriure aampa@santmiqueldelssants.cat

Pedalem amb el Bicibús i en Pinyonet!
En Pinyonet és la mascota que cada setmana pedala amb un infant diferent fins l’escola!

Alguns missatges que ens comparteixen els infants I les famílies que pedalen amb el Bicibús

"M’agrada anar amb el Bicibús a l’escola perquè puc pedalar i xerrar amb les meves amigues i quan arribo a l’escola estic més motivada" - Infant, 8 anys.

"Amb el Bicibús puc acompanyar el meu fill a l’escola i arribo abans a la feina i més contenta" - mare que s’ha incorporat aquest curs.